In opdracht

Elise houtskool 2
Elise, houtskoolportret

Ik werk ook in opdracht en lever kwaliteits tekenwerk gemaakt op basis van aangeleverde foto’s van mensen en dieren.

In kleur en zwart-wit. Met pastelpotloden, pastelkrijtjes of houtskool. Dit kan in overleg afgestemd worden. Bekijk de gallerij voor een selectie van tekeningen die ik tot op heden heb gemaakt.

Ik gebruik kwaliteitspapier voor de tekeningen zodat ze jarenlang mooi blijven. Tekeningen worden zonder lijst geleverd zodat je deze zelf kunt kopen passend bij jouw smaak.

Voor een zo mooi mogelijk resultaat, is het belangrijk om met hoge kwaliteit digitale foto’s te werken. Hoe beter en scherper de foto is, hoe meer detail ik kan verwerken in de tekening.

Heb je geen digitale foto’s van je geliefde persoon of (huis)dier dan kun je de foto opsturen of op afspraak @StudioCato afgeven.

Prijzen

FormaatPrijs
A4 – 20 x 30 cm€ 300,-
A3 – 30 x 40 cm€ 450,-

Afwijkende formaten zijn natuurlijk ook mogelijk. Stuur me een mail met de foto en je wens en ik laat je zo spoedig mogelijk weten wat de prijs wordt.

Toeslag

In geval van een zeer gedetailleerde achtergrond of bij meerdere dieren of personen op een tekenwerk geldt er een toeslag per dier of persoon. Ik geef dat vooraf aan na ontvangst van de foto zodat je niet voor verrassingen komt te staan.

Vragen?

Twijfel je ergens over of heb je meer informatie nodig?
Bel of mail me dan. Ik help je graag!

Tel: 06-41459976
info@studiocato.nl